My First Customer Order ^^


halo halo betemu kembali ^^
entri post kali ni saja nak share akhirnya Himegurumi SHOP menerima pelanggan pertama...horayy ><
hee..baru satu customer pun dah kecoh kan..hee..tapi benda ni sangat bermakna untuk saya tau sebab tak sangka ada gak orang nak beli kan..

customer pertama  ni telah membeli tiga keychain  dan satu pouch rilakkuma..pouch rilakkuma ni bukan pouch yang aku post kat entri yang lepas tau sebab  pelanggan  ni request nak pouch with bigger zip ckit.. aku pun wat kan pouch rilakkuma yang len ^^ ,, so pouch rilakkuma dalam entri lepas masih available untuk dijual tau ^^

selain tu, pelanggan  ni request nak keychain panda

keychain panda
selain tu, pelanggan  ni request nak keychain panda..Ni la keychain panda yang  berjaya aku crochetkan ^^
kalo sape2 yang juga teringin nak memiliki keychain ni bole la pre order  dengan pm kat page Himegurumi SHOP yerk ^^

6 comments:

 
Copyright © HIMEGURUMI | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in