Crochet: Rilakkuma pouch and announcement ^^


aloha ^^
huhu dh lama  tak update blog kan..sebenarnya banyak projek amigurumi yang  nak cite tapi perasaan malas nak update blog lebih menguasai..huhu..

rilakkuma 

aku memang  minat tersangat kat bear yang suka relaks ni , rilakkuma ^^..rilak tu maksudnya relaks n kuma tu maksudnya bear..dah lama teringin nak wat rilakkuma pouch ni..aku try gak cari pattern kat internet tapi hampa tak jumpa, so aku try wat pattern sendiri..setelah berkali-kali try n error..emm hampir 3 minggu kot baru la berjaya....part nat wat bentuk oval tu flat memang mencabar bagi beginner mcm I ni..huhu

left: front view, right : back view

lining with polka dot fabric

At last berjaya gak siapkan rilakkuma pouch ni...yeay ^^..hee 

wokey nak wat satu announcement ..aku telah menbuka kedai online iaitu Himegurumi SHOP untuk menjual crochet craft..rilakkuma pouch ni antara barang yang di jual..selain tu ada gak jual amigurumi keychain ^^
kalo nak order or nak tanya mengenai barang yang dijual bolela pm kat page tu yer..

sila-silah jenguk page Himegurumi SHOP ni yer and don't forget to hit button like yer ^^

Onegaishimasu ^^

1 comments:

  1. Hi,

    Do you have pattern for this? I'd like to make one but I can't find any info about this pattern.

    Thanks!

    ReplyDelete

 
Copyright © HIMEGURUMI | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in