Crochet: Bunny pouch


hola hola ..I'm back ^^ hee

lai lai mari dekat dekat,,aku nak introduce anda anda semua dengan new kawaii item in Himegurumi SHOP, Bunny Pouch

setelah berjaya buat rilakkuma pouch, then baru perasan kite bole buat bermacam -macam pouch with the same oval pattern yang diguna untuk buat rilakkuma pouch..




bahagian dalam pouch aku lining kan dengan fabric pink bercorak bunga2 kecil ^^






Dengan size approximately 14 cm wide x 12 cm tall (tak termasuk ukuran telinga), pouch ni bole digunakan untuk protect handphone kesayangan anda daripada scratches dan habuk  ,

Ataupun sebagai beg makeup  yang senang di bawa ke mana- mana ^^

kalo berminat untuk memiliki bunny pouch ni ataupun ada sebarang pertanyaan , jangan malu-malu untuk pm  kat page Himegurumi SHOP yer ^^

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © HIMEGURUMI | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in