Crochet: Bunny pouch


hola hola ..I'm back ^^ hee

lai lai mari dekat dekat,,aku nak introduce anda anda semua dengan new kawaii item in Himegurumi SHOP, Bunny Pouch

setelah berjaya buat rilakkuma pouch, then baru perasan kite bole buat bermacam -macam pouch with the same oval pattern yang diguna untuk buat rilakkuma pouch..




bahagian dalam pouch aku lining kan dengan fabric pink bercorak bunga2 kecil ^^






Dengan size approximately 14 cm wide x 12 cm tall (tak termasuk ukuran telinga), pouch ni bole digunakan untuk protect handphone kesayangan anda daripada scratches dan habuk  ,

Ataupun sebagai beg makeup  yang senang di bawa ke mana- mana ^^

kalo berminat untuk memiliki bunny pouch ni ataupun ada sebarang pertanyaan , jangan malu-malu untuk pm  kat page Himegurumi SHOP yer ^^

My First Customer Order ^^


halo halo betemu kembali ^^
entri post kali ni saja nak share akhirnya Himegurumi SHOP menerima pelanggan pertama...horayy ><
hee..baru satu customer pun dah kecoh kan..hee..tapi benda ni sangat bermakna untuk saya tau sebab tak sangka ada gak orang nak beli kan..

customer pertama  ni telah membeli tiga keychain  dan satu pouch rilakkuma..pouch rilakkuma ni bukan pouch yang aku post kat entri yang lepas tau sebab  pelanggan  ni request nak pouch with bigger zip ckit.. aku pun wat kan pouch rilakkuma yang len ^^ ,, so pouch rilakkuma dalam entri lepas masih available untuk dijual tau ^^

selain tu, pelanggan  ni request nak keychain panda

keychain panda
selain tu, pelanggan  ni request nak keychain panda..Ni la keychain panda yang  berjaya aku crochetkan ^^
kalo sape2 yang juga teringin nak memiliki keychain ni bole la pre order  dengan pm kat page Himegurumi SHOP yerk ^^

Crochet: Rilakkuma pouch and announcement ^^


aloha ^^
huhu dh lama  tak update blog kan..sebenarnya banyak projek amigurumi yang  nak cite tapi perasaan malas nak update blog lebih menguasai..huhu..

rilakkuma 

aku memang  minat tersangat kat bear yang suka relaks ni , rilakkuma ^^..rilak tu maksudnya relaks n kuma tu maksudnya bear..dah lama teringin nak wat rilakkuma pouch ni..aku try gak cari pattern kat internet tapi hampa tak jumpa, so aku try wat pattern sendiri..setelah berkali-kali try n error..emm hampir 3 minggu kot baru la berjaya....part nat wat bentuk oval tu flat memang mencabar bagi beginner mcm I ni..huhu

left: front view, right : back view

lining with polka dot fabric

At last berjaya gak siapkan rilakkuma pouch ni...yeay ^^..hee 

wokey nak wat satu announcement ..aku telah menbuka kedai online iaitu Himegurumi SHOP untuk menjual crochet craft..rilakkuma pouch ni antara barang yang di jual..selain tu ada gak jual amigurumi keychain ^^
kalo nak order or nak tanya mengenai barang yang dijual bolela pm kat page tu yer..

sila-silah jenguk page Himegurumi SHOP ni yer and don't forget to hit button like yer ^^

Onegaishimasu ^^

 
Copyright © HIMEGURUMI | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in