CROCHET: IPAD CROCHET POUCH



Hola semua..i’m back bak kata terminator..tersangat lama tak update blog kan..hoho
Konon nye hidup agak busy dan hectic dalam 2 bulan lepas plus ada masalah internet ckit kat rumah adalah antara penyebab blog ini terbiar begitu sahaja. Kat entri nak cite pasal salah satu order custom made customer himegurumi shop which is pouch crochet yang nampak macam ipad ckit…


Rasanye ni la pouch yang paling mencabar yang penah aku buat.. part paling mencabar adalah bahagian hadapan pouch tu..jenuh nak pikir acana nak wat gabungan putih n hitam tu..banyak kali gak try n error..


Aku guna felt untuk details macam logo buah epal, lubang camera etc untuk melengkap kan rupa pouch ni..
Walaupun agak susah nak buat tapi akhirnya rasa berbaloi-baloi bila customer suka dan puas hati ^^.

Sebenarnya banyak benda nak share tapi insha Allah akan di hikayat kan di lain entri.
Tima kasih n adios ^^.


2 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

 
Copyright © HIMEGURUMI | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in