Amigurumi : Monster




Akhirnya siap gak amigurumi monster ni..petang tadi baru  berkesempatan kuar untuk beli jarum..Kelmarin ada interview lagi..agak short notice jugakla interview ni sebab petang isnin lepas baru dapat call..so memang kelam kabut nak buat prepareration..huhu




yarn needle

Ni la dia jarum tu..Kali ni aku beli terus 1 packet..dalam tu ada 6 jarum..so ada la back up kan kalo jarum hilang..



Before
This is how it look like before aku jahit  mata and wing monster ni



After
Tadaaa ^^


Mula tak plan pun nak letak horn tapi adik kata monster ni nampak macam lalat..hee..tu yang letak horn supaya kurang nampak kelalatan nyer..hee
Cara untuk buat horn monster ni bole rujuk kat SINI..




side view

close up view of his face



bottom view




Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan selamat menyambut HARI RAYA AIDILADHA untuk umat Islam seluruh dunia ^^







0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © HIMEGURUMI | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in